Våruppvisning med Moheda Gymnastikförening

Söndagen den 8:e maj hade de flesta barn och ungdomar i Moheda Gymnastikförening samlats för en gemensam våruppvisning och avslutning utanför Vegbyhallen. I strålande solsken fick den stora publiken med släkt och vänner se ett digert program framföras. Alla olika grupper fick visa upp vad de kunde till en härlig musik. Familjegympan med de yngsta medlemmarna var först ut och sen avlöste alla grupper varandra.

Ny maskot
När grupperna var klara med sin uppvisning dök föreningens nya maskot Affe på besök till barnens förtjusning.

När alla som ville hade fått krama om Affe var det dags för handståendetävling i tre klasser varav en bestod av föräldrar och andra vuxna till barnens förtjusning. Yngsta klassen, barn upp till och med årskurs 2, vanns av Nora Stångberg.  Äldre klassen, för gymnaster från trean upp till de äldsta som går i sjuan, vanns av Tilde Claeson.  Vuxenklassen vann Malin Stångberg. 

Årets gymnast
Innan det var dags att avsluta uppvisningen utsågs även ”Årets gymnast” som i år blev Ida Torstensson. Motiveringen var blanda annat att Ida gärna tränar och tävlar och är en god kamrat.

Moheda Gymnastikförening har ca 250 medlemmar och bedriver verksamhet för både barn och vuxna I princip veckans alla dagar. 

Efter avslutningen samlades publik och medverkande barn till en stunds fika i den gassande solen.

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.