Väntan

Att vänta på något kan ha olika innebörd. Man kan vänta på tåget, gå i väntans tider, vänta på svar från någon, vänta på sin tur i kassan. Att vänta är olika jobbigt för folk. En del kan blir sura om de får vänta i kassan. Förbannade om tåget är sent. Ledsna om de inte får de svar de väntat på.  Glada när bebis kommer efter lång väntan. Men mest är nog folk trötta på att vänta!

En som väntar tålmodigt är ett av mina 'favoritbloggoffer' Johan. På denna bild står det hur länge olika personer väntat på nya organ. Sjukt länge! Att vänta på ett nytt organ för att överleva sätter alla andra saker man väntar på i skymundan. Och gör så att jag skäms när jag tänker på hur sur jag blir om jag måste vänta. A-personer är inte bra på att vänta! Två personer förre i kassan o jag suckar...

Men något så viktigt som ett nytt organ slipper jag vänta på.  All annan väntan bleknar ännu mer när jag idag läste att nu är Johan uppe i 972 dagar.  Så länge har han väntat! Hoppas han slipper vänta ännu längre.

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.