Tredje gången gillt

Slagsmål nummer tre kom när jag varit och handlat. Satte ner kassen, som bland annat innehöll kött, på golvet medan jag skulle ta av mig skorna. Asta for fram och ner med huvudet i påsen. Det skulle hon inte ha gjort, för när det gäller mat då visar Jojjo ingen nåd:-). De rök ihop där i hallen och vi fick sära på dem genom att jag tog tag i den enes bakben och drog och min man i den andres. Omedelbar effekt, bråket slutade direkt och damerna blev vänner igen.

Efter denna händelse skaffade vi två grindar. En till köket och en på andra våningen. På så sätt kan vi hålla dem isär exemelplvis om det kommer folk på besök. I lugn och ro får först den ena hunden hälsa och därefter den andra. På så vis blir det lugnare för alla. När det gäller mat så är vi strikta med att de ska äta i varsin del av köket och när de ätit klart ska de låta den andra vara ifred tills även hon har ätit klart. När det gäller den vanliga maten är det numera sällan några diskussioner. Finns det däremot något lite extragott på gång, då blir damerna genast lite mer uppmärksamma men väntar ändå snällt på att bli serverade. Ja, snällt och snällt.....Asta brukar sysselsätta sig med att gläfsa uppfordrande om det inte går snabbt nog få maten serverad. 

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.