Tiden går alldeles för fort...

Jag har ångest över att tiden går så fort. Jag hinner inte med. Jag försöker leva i nuet och inte längta efter saker. Allt för att leva här och nu. Allt för att tiden ska gå långsammare.  Ibland kan man ju givetvis längta - efter helg,  semester eller annat. Men även en grå tisdag försöker jag leva fullt ut. Njuta av dagen. Jag får påminna mig själv då och då. Får ta tillbaka fokus på vardagen. Fast ändå går det för fort. Jag fyller 35 i år. 35 är ingen ålder säger alla. Du kan inte ha ångest över det. Jo det kan jag. Det har jag. Jag hänger inte med. Efter sommaren börjar Wilma i femman. Ida i trean.  Året efter går båda på mellanstadiet. Hjälp!

Fyra veckor kvar till skolavslutningen. Fyra! Jag tyckte nyss jag hade jullov. Jag vill bromsa. Jag vill inte bli gammal så fort. Men det är bara att hänga med!

Alla säger att man blir så mycket klokare och tillfreds med sig själv när man blir äldre. 40 är det nya 30. Bla bla bla... Jag var klok redan som 20-åring.

Ja ja. Det är som sagt bara att hänga med.  Att acceptera livets gång.  Att se fördelarna med att åldras. För ja,  alternativet hade inte varit ett dugg bättre!

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.