Stolt

Japp. Tävling i Grimslöv idag. Vaknade med huvudvärk och det märktes att hela familjen fått för lite sömn på grund av fotbollscupen igår..Samling 7:45 för samåkning i egna bilar. Vi kommer iväg sent, mot vad vi planerat. Bra början på denna dag, not. En gymnast vi räknat med dök aldrig upp. Vi ringer och åker hem och plingar på och det visar sig att de ligger och sover. Jaja, vi måste iallafall åka. Kommer fram till Grimslöv och bär in alla våra kassar med tävlingskläder. Vi byter om och flätar alla tjejers hår. Tack till alla mammor som hjälpte till att fläta, jag brukar ha fullt upp... Förträning. Inte vår egen trampett och det märks under förträningen. Ingen hoppar som de brukar och alla klagar på den. Ångrar att vi inte tog med vår egen.

Vi ställer upp så som vi ska gå in. Kommer en journalist. Hon tar kort på mig och Malin samt de som håller vår flagga. Intervjuar oss. Ja vi lyckades bra förra gången i Grimslöv. Första plats och tredje plats var vårt resultat då. Hon frågar en massa frågor och sen är det dags att gå in. Vi får väl se om det blir ett fint reportage om oss i tidningen på måndag.

Vi har med oss många lag, de yngsta födda -08. Alla de yngre lagen har tidiga startnummer, men "mina" lag ska ut bland de sista. Alla de yngre har nu hoppat. Det blir dags för vårt första lag, ett flicklag. De hoppar bra, men det är en som ramlar.... Direkt efter kommer vårt andra flicklag, där både Wilma och Ida är med. Det går kanonbra. Märks inte alls att de inte tyckte om trampetten. Inte en miss. Sist ut är vårt mixlag. De levererar också en bra omgång. Snart har alla lag hoppat färdigt och vi ska gå in igen.

Alla i varje klass skulle komma upp och ställa sig framför publiken. Vinnaren i varje klass korades. Vårt resultat denna gången, i klass C där "mina" lag var med. Första plats med ena flicklaget!! Första plats med mixlaget!!  Det går bra för oss i Grimslöv! Nästa vecka väntar Mini Maxi och då en heldag i Växjö. Vi får väl hoppas på lika fina resultat då!  

Jag tycker det är roligt att mina tjejer älskar gympa. När jag var liten var redskapsgympa det värsta jag visste. Är fortfarande väldigt klumpig. Därför är det ju extra kul att de är bra på det! Likadant med deras fotboll. Jag var för sjutton gubbar bollrädd som liten. Så det är helt klart inte mina gener i dom när det gäller deras idrottsliga sida!