Sjöborgen nomineras

Restaurang Sjöborgen har nominerats till ett diplom av Smålands och Ölands gastronomiska Akademi “för framstående insatser” i kategorin Destinations-och landskapsutveckling genom matupplevelse 2016."

Motiveringen lyder: “Malin och Peter Comstedt driver sin utomhusrestaurang med framförallt egenodlade råvararor, men också med råvaror från Svenska gårdar och mathantverkare. Med sin alternativa livsstil lyckas de skapa en matupplevelse unik i sitt slag”.

-Det värmer givetvis och ger en kittlande glädje inombords, och ger oss extra energi att fortsätta utveckla Sjöborgen och synliggöra Småland som ett matlandskap. Vi har en vision att göra Sjöborgen till en gastronomisk zon där fler kan verka, inspireras och uppleva mat från frö och hage till gom och mage på ett alternativt sätt, säger Peter Comstedt.

Att ta steget från att driva en fungerande och inarbetad restuarangrörelse till att starta upp något helt nytt blir en livschansning, menar Peter och Malin.


-Vår belöning är att kunna arbeta sida vid sida och att vi har gäster från när och fjärran som vill uppleva våra smaker och vårt koncept,
säger Peter.
  

bild privat

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.