Så goda vänner

Nu har jag skrivit om tre slagsmål och det är de tre gångerna de varit osams. Vi hoppas att de fortsätter som de är mot varandra nu, nämligen väldigt goda vänner. De ligger sällan långt från varandra och de går gärna nära varandra när vi är ute och går. De sitter bredvid varann och väntar på maten.

Självklart gruffar de ibland, vem som ska gå in först, vara närmast husse och matte, vem som ska ligga i sängen, jodå de ligger i sängen när det passar dem, och så vidare. Men oftast är de goda vänner som verkar tycka riktigt mycket om varandra.

När Asta är ute på gården och vaktar, hon skäller som exempel gärna på grannens katt, så rycker Jojjo ut till hennes hjälp och skäller hon också. Jojjo har vuxit och blivit lite tuffare på senaste tiden, vilket jag tycker är bra. Hon har lärt sig känna igen omgivningarna och reagerar inte på alla ljud som tidigare. Förutom när någon ringer på dörren i tv. Då skäller hon och rusar till vår dörr. Vi försöker förklara att det är på tv det låter men än så länge verkar hon tycka att hon vet bäst:-)

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.