Malins loppis

I ett litet rött hus utmed vägen mellan Moheda och Ör håller Malin Assarsson till med sin loppis. Det är för fjärde året som hon har försäljning just i detta hus. Förra året tillbringade hon i ett hus i Lantcaféets i Örs trädgård men nu är hon tillbaka igen där hon startade.

Det var Malins syster som väckte intresset för återbruk för många år sedan. Hon sålde barnkläder och tyckte att Malin skulle prova på. Det gjorde hon och sen var snart fast i loppisvärlden. Hon och hennes barn har åkt runt på många
platser i Sverige och sålt saker och kläder. Inte minst på loppisen på Esplanaden i Växjö. Till slut tröttnade de på att kuska runt och Malin hittade det lilla röda huset som hon fick hyra.

Sakerna hon säljer kommer från många olika håll. En del får hon till skänks och annat köper hon när hon är ute och besöker andra loppisar eller marknader. Numera satsar hon på att sälja saker som hon själv tycker om, det blir roligare
så. Förutom saker så säljer Malin hembakade kakor och hemgjord saft.

-Många passar på att köpa med sig fikabröd, när de ändå är här och kollar på loppisprylar, så mina bakverk går åt som smör, säger Malin och ser nöjd ut.

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.