Lekbackens förskola - nominerad till White guide junior

Syftet med White Guide Junior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och äldreboenden runt om i Sverige genom att lyfta fram och sprida goda exempel från skolmatssverige. Det gör man genom att belöna skolor som lyckas med samarbetet kring skolmaten, där kostchefen och kockarna jobbar nära lärare, rektorer och eleverna själva och därmed lyckas koppla ihop pedagogik och gastronomi. 

Lekbackens förskola i Alvesta är nominerade i fyra kategorier. Deras förskolekök är ett av tio i Sverige som är nominerat i kategorin Årets Förskolekök 2015. De är också nominerade som Årets Hållbara Offentliga Gastronomi, förstekocken Linda Gustavsson är nominerad till Årets Skolkock och sist men inte minst är deras rektor Anette Rang nominerad som en av de tio bästa gastronomiska rektorerna i Sverige. Bedömningen är gjord av en jury som provat luncher i drygt 200 skolor och förskolor runt om i Sverige. Arrangörer till White Guide Junior är Magasin Måltid och Bergkvist Publishing. Priserna delas ut på en gala i Malmö den 1 september. Konferencierer är två kända tv-kockar: Tareq Taylor och Lisa Lemke.

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.