Lägerhelg för Moheda GK

Helgen den 12-13 mars åkte 37 gymnaster i blandade åldrar, sju ledare ytterligare tre vuxna från Moheda till Gymnasten i Kalmar. Resan sponsrades av Ica Grytan i Moheda.

-Gymnasten är en hall som är ett paradis för gymnaster. Friståendegolv, airfloor, hoppgrop till trampetten, räck, och barr. Allt finns som man kan önska för varierad träning, säger Linda Torstensson en av ledarna.

Hela lördagen gick barn och ungdomar runt på olika stationer och utmanades. Allt från handvoltsträning,  rondat på bom och flickisträning till dubbla volter på trampetten. 

-Vi hann också med att bland annat prata igenom vad ungdomarna saknar hemma i vår egen hall, hur de vill att en bra ledare ska vara och hur man ska uppföra sig mot varandra.

Matpauser ute i det fina vädret varvades med träning. Övernattning i hallen med tacos och melodifestival innan alla somnade gott.

Även under söndagen gymnasterna runt på olika stationer där de fick nya utmaningar. Vid 14 - tiden var hallen städad, all packning inlastad i bussen och färden gick hem igen till Moheda .

-En mycket lyckad helg som vi tackar Niclas på Grytan för att vi kunde genomföra, säger Linda nöjt.