Husvagnen...

Är inte bra på att skriva regelbundet. Glömmer bort det med jämna mellanrum.  Nu är det iallafall långfredag. En dag som ägnats åt städning i alla dess former. Huset storstädat, bilen ren både ut och invändigt. Var välbehövligt bägge delarna. Vi har även varit och kollat till husvagnen. Den såg fin ut  :-) Längtar till premiären för året. Ja tänk att min veliga man och jag lyckades köpa en husvagn... Vi trivdes ju med tältet. Och kunde låna mammas och pappas vagn ofta. Andreas som velar när han ska köpa jeans. Och jag som knappt köper något överhuvudtaget. Slösa pengar är inte min grej... 

Men sista semesterhelgen förra sommaren slog vi till. Vi hann provsova den två nätter i Tylösand innan säsongen var slut för vår del. Två nätter på samma camping som kusinen med familj har sin vagn. För att få proffshjälp om vi undrade över något, då vi har samma märke på våra vagnar.

Jag är en husvagnsmänniska. Jag är uppvuxen i husvagn. Påskhelgen brukade spenderas i Borås och besök på Ellos stod på agendan. Vi har farit runt överallt med husvagnen från jag var sju... Jag vill ge mina flickor samma möjlighet att se många delar av vårt land, och umgås som familj på liten trång yta. Och vi har farit runt med vårt tält.
 

Tjejerna och vi älskar campinglivet! Det blir enklare nu. Man kan stanna och sova en natt på vägen. Det kunde man inte med tältet. Hade man väl packat upp allt kände man att man minst ville stanna tre nätter.

Den såg fin ut idag. Men jag tänker inte längta för mycket. Tiden går så sjukt fort ändå, så snart är vi där. Så jag passar på att ta tillvara på varje dag fram tills dess.

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.