Hundslagsmål nummer två

Tidigt en morgon vaknade vi av ett avgrundsvrål, så där som det låter när två vuxna hundar slåss på liv och död. Nedanför vår säng var slagsmålet i full gång. Vi har ingen aning om vad som utlöste det hela, kanske var det en hund som låg i sängen och en annan som ville passera förbi men blev påhoppad. Eller så råkade den ena hoppa ner på den andra. Oavsett vad så var de rejäla ovänner. Yrvakna flög vi upp och min första tanke var att vi måste dela på dem utan att bli bitna av misstag. Jag slängde över mitt täcke över kroppen på hunden som var närmast och drog. Min man tog tag i den andra hundens bakdel och drog och så var slagsmålet över på en tusendels sekund. Lika snabbt som de blev ovänner var de vänner igen.

Själv fick jag sitta en stund och få ner min andning till normal nivå. Fick ett rejält stresspåslag när jag vaknade så hastigt, hjärtat slog i full fart och jag hyperventilerade nästan. Efter några minuter var dock ordningen återställd. Det tredje slagsmålet utlöstes av mat......förstås......


Här var de små och lugna :-)

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.