Ha ha ha!

Oteknisk är bara förnamnet. Skrev blogginlägg igår. Undrade varför det helt plötsligt stod typ 'leende ansikte med glimten i ögat'  mitt i texten. Raderade den meningen. Publicerade det. Och läste igenom inlägget ikväll. Nästan längst ner står det 'glimrande hjärta' och då trillade poletten ner!  Är ju olika symboler jag gjort i texten när jag skrev. Typ smilies, hjärtan o dyl... Aha...

Mamma skrev även till mig att hon skulle lägga till kommentarsfält på hennes blogg till våra inlägg. Men vi skulle akta oss för troll... Troll? Fattade ingenting. Var tvungen att fråga henne. Tydligen personer som skriver elaka (hat-) kommentarer, anonymt.  De vågar inte ens stå för vad de skriver alltså! De kanske ska läsa ett av mina tidigare inlägg om just näthat då. Fast det hjälper ju iofs inte... Men vågar man inte stå för det man säger/skriver så behöver man verkligen inte säga/skriva det överhuvudtaget!

Så oteknisk, eller helt enkelt ointresserad av såna saker. Men inte osmart för det vill jag poängtera!  Skulle faktiskt titulera mig själv ganska smart. Påhittig. Kreativ. Bra läshuvud. Och lätt för att komma ihåg helt onödig fakta. Hmpf... Lät som skryt nu...  Haha jag berättar ju alltid om mina dåliga/svaga sidor. Så det här var ovant.

I tekniken hänger jag alltså inte alltid med, trots att jag  ändå vuxit upp med datorer. Bloggar och allt som hör ihop med det är relativt nytt för mig. Man lär så länge man lever, så jag har faktiskt förhoppningar att jag också blir teknisk nån dag! 

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.