Fullt upp

Fotbollcup ikväll mellan 17-22, gympatävling med samling 7:45 imorgon, och kyrkan samt IKEA på söndag. Jag vet iallafall vad jag ska göra denna helgen. Men vad jag hade velat göra? Lägga mig i soffan med ett gäng bra filmer och bara ta det lugnt.

Jag har som sagt varit sjuk i veckan. Jag är inte bra på att vara hemma. Men med feber och halsont går man inte till jobbet. Feberfri hela ondagen och halsen gjorde mindre ont. Vad gör jag då? Jo jag går till jobbet på tordagen. Jag svettades som en galning bara av att klä på mig och jag kände mig helt matt. "Stanna hemma" en dag till sa en sida av mig. "Nu har du sagt att du ska jobba så gå till jobbet nu, du har ju ingen feber" sa en annan sida. Den sidan vann. Sagt och gjort, jag knallade iväg till jobbet. Visst ja, nu skulle ju jag vara med i idrottsgruppen.. Så en timmes idrott, jag var helt slut efter fastän jag bara visade vissa övningar.

Möte på em. Hetsade upp mig lagom eftersom jag har en helt annan syn än vissa när det gäller ganska mycket. Jag borde nog jobba med nåt annat...

Full fart till tandläkaren med Ida efter mötet. Ja visst, hon behöver tandställning. Ska gjuta en form om två veckor. När hon sen fått den så måste vi till tandläkaren en gång i veckan och justera den. Jippi...

Hem och vända, laga och äta lite mat. Iväg till kvällsgympan. Trots att jag bara är ledare och inte behöver hålla igång som barnen så var det knappt att jag klarade det. Förnuftet vann och jag hoppade över min egen träning efter iallafall. Fast det var inte ett lätt beslut.

Idag har jag iallafall bara jobbat kortdag. Då kan man passa på att städa innan vi får besök i eftermiddag. Japp, en dusch efter det behövdes. Helt genomsvettig och totalt slutkörd bara efter det. Så pigg är jag inte ännu. Därför hade jag velat slappa hela helgen lång. Men icke...

Tur det bara är en vecka kvar sen och efter det har jag påskolv! Hela 10 dagars ledighet!

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.