En velig familj

Jag brukar inte vara velig. Har aldrig varit. Men jag har blivit smittad ;-) Jag lever med en man som är helt makalös. Ska han köpa ett par byxor måste han gå mellan flera olika affärer och jämföra. Gå fram. Och tillbaka.  Flera gånger. Ändå åker han hem utan byxor, första gången. Han kanske köper ett par nästa gång. Men bara kanske... Ska man åka på semester så blir det sju resor värre. Förra året skulle vi till Åhus. Vi hamnade där oxå. Efter en natt i mammas och pappas husvagn i Mariestad. Och tre nätter i Lidköping. Sen vände vi hemma och efter mycket om och men hamnade vi i Åhus.

Vi kommer ofta dit vi ska. Man vet bara inte när. På väg till Stockholm nu. Den senaste veckan har vi ändrat oss många många gånger. Tåg. Bil. Hotell i Norrköping Bokat o klart. Hotell i Sollentuna. Bil. Nej tåg. Avboka alla hotell... Kl 17.30 idag bokade vi nytt hotell. Två nätter. Gratis eftersom min man har så många poäng hos Finnair. Och tåg bokades. Tre timmar innan det skulle gå... Ja, vi bokade hemresa på samma gång. Men jag litar inte på det förrän jag sitter på det tåget. För jag har blivit likadan ;-) Jag som aldrig velar. Jag som vet vad jag vill. Det tog 14,5 år och nu är jag besegrad. Lika velig som min man!  


Linda Torstensson är mitt namn och jag gillar bland annat att träna, varför inte i sällskap med en av mina föräldras hundar:-). Välkommen att följa mig här på www.vardagstexter.com 

www.vardagstexter.com är min hemsida. Ulla Sigfridsson heter jag och arbetar bland annat som frilansskribent.  Mina texter handlar om vanliga ovanliga människor. Jag bloggar ibland och skriver en del dikter. 
Jag skriver även reklam- och säljtexter och är van att jobba med sociala medier. Har erfarenhet från att jobba med hemsidor, personaltidningar, kundtidningar, kampanjer, debattartiklar med mera.

 

Under fliken finns mina kontaktuppgifter om någon skulle vilja anlita mig för skrivjobb eller utveckling av sina sociala medier.